Jakten på den ändlösa sommaren

Idag släpps teasern på dokumentären Jakten på den ändlösa sommaren som följer surfarna Peter Sahlberg och Jens Holmer.

Det är en dokumentär som utspelas över hela världen och som handlar om surf, vänskap och jakten på den perfekta upplevelsen. En annorlunda surffilm som inte handlar om att surfa den största vågen utan om att komma upp ur vattnet med det största leendet. Men ett liv som består av 300 resdagar per år består också av uppoffringar och påfrestningar, den ändlösa sommaren är kanske inte alltid perfekt.

Produktionsbolaget Jack T Colton står bakom filmen och har under de senaste två åren filmat i Costa Rica, New York, Galicien och Lofoten. Filmen är 28 minuter lång och är gjord av Emil Sergel, Pontus Danielsson och Johan Tarland. 

http://www.jacktcolton.se/

Related articles

Läjet Longboard Trophy

Photo by Mat. Turries

Några bilder från morgonen och finalerna samt en kort stämningsfilm

Arctic Waters

Photo by Surfakademin

Just prior to the cherry trees started to stand in blossom, we flip-flopped the seasons and went back in time to Winter days.

Glid med stil

För att du ska kunna hänga ut dina fem eller tio tår behöver du lägga och ställa brädan i lägen så att du ges möjlighet att trippa fram. Här kommer lite tips från Peter Sahlberg på hur du kan göra.

New Scenery, New Noise

Photo by What Youth

A trip through Sweden & Norway with an eclectic crew that included Chippa Wilson, Jake Blauvelt, Keegan Valaika and Louif Paradis.

The Sea Runner

Photo by Daniel Hägglund

Swedish longboarder Albin Nilsson in a beautifull production from Daniel Hägglund

Land of the Rising Sun

Photo by Maceo Frost

Japanese trip with our friends from Surfakademin

instagram

@nordicsurfersmag
design by: add:kolon