NSM fyller 5 och bjussar på fet tårta

 

Vi kan knappt fatta att det gått fem år sedan första numret knådades ihop på vår lilla redaktion i Varberg. Följande år levererades fyra verk till sugna kallvattengourmander. Det blev en smakstart, men snart ville vi förbättra receptet och ge er högre kvalitet på ingredienserna. Det gjorde att fyra sockerkakor per år istället blev tre kärleksmums per år så att säga.

 

I samband med födelsedagen känner vi att nästa naturliga steg är att öka fetthalten. Så nu kör vi tårta! Vi släpper två nummer per år istället för tre (ett på våren och ett på hösten), och de blir MYCKET TJOCKARE!

 

Vi fortsätter förstås att använda kallt vatten men vill öka andelen närodlat innehåll. Så NSM goes on the road för att ge er MER AV SKANDINAVIEN. Vi besöker ett kustområde inför varje nummer och sätter de lokala surfarna i fokus i ett stort reportage.

 

Och först ut i vårens nummer blir… GOTLAND!

Related articles

NSM #17 Preview

NSM #18 PREVIEW

Preview & innehåll ur senaste NSM

Frontier Stories 1

Photo by Jakob Wallin

Kort film från Gotland av NSM:s redaktör Jakob Wallin för NORDSURF.

NSM#20 PRE ORDER

Nordic Surfers Mag #20 Special Jæren in press shop october 28th but available now for pre order.

Carrots and Pinetrees

Photo by Jakob Wallin

Old cars, new fuels and some surf at Gotland, Sweden.

NSM Nr.25 OUT NOW

The Baltic Issue

Our new issue is now available.

instagram

@nordicsurfersmag
design by: add:kolon